FIGURES I REGLES PER WARGAMES DELS SEGLES XVI I XVII

- Confiem amb Deu - digué el capità desprès de explicar les ordres.
- I amb els Dotze Apòstols - afegí un vell mosqueter, tocant els penjarolls de la seva bandolera plens de càrregues de pólvora pel seu mosquet.

domingo, 11 de mayo de 2014

UNA UNITAT DE CAVALLERIA

  Des de fa un temps tenia la idea de afegir una unitat de cavalleria a les tropes de finals del segle XVII. Però no trobava l'oportunitat. Desprès de una compra un poc esgarrada (una unitat de dragons de la Guerra Civil Anglesa, mitat en plàstic mitat en metall, però que resultà que les figures dels soldats en metall eren un poc petites comparades amb les que tenc, més bé es veien un poc nans), en vaig quedar amb 12 cavalls de plàstic (aquests si donaven la mida) que no sabia el que fer amb ells.

  Decidit a la fi, vaig demanar a la casa Dixon 12 figures a cavall, sense cavalls, amb 6 formaria una unitat de cuirassers i amb els altres 6 una unitat de cavalleria més lleugera.

  Acabada la feina vos present a la unitat de cuirassers. Les figures son de metall (ja no es fan sols de plom, es una mescla) de la casa Dixon de la seva col·lecció "La Lliga de Augsburg". Els cavalls son de plàstic de la casa "Warlord Games" de la col·lecció "Pike & Shotte".

  Entrarà a formar part de la meva col·lecció com a "Regiment de Cuirassers de la Guàrdia a Cavall del Governador del Territori de Vallfarta" un nom un poc llarg que quedarà com a "Rgt. de Cuirassers de la Guàrdia", però això no succeirà fins a la pròxima campanya, aquesta quedarà en reserva.

  Aquí seguit vos deix un parell (mallorquí) de fotografies.
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario