FIGURES I REGLES PER WARGAMES DELS SEGLES XVI I XVII

- Confiem amb Deu - digué el capità desprès de explicar les ordres.
- I amb els Dotze Apòstols - afegí un vell mosqueter, tocant els penjarolls de la seva bandolera plens de càrregues de pólvora pel seu mosquet.

jueves, 6 de febrero de 2014

DOS NOUS REGIMENTS PER LA COL·LECCIÓ

  Desprès de un bon grapat de temps sense novetats ara en venen dues de cop. Durant aquests darrers trullats mesos he tengut temps per dedicar-me a la meva afició, al menys pintant, per escapar-me un poc del que m'envoltava, i n'han sortit dues novetats.
  Un es el regiment regular del Gran Ducat del Forcat, aliat un poc a la força de les Dues Corones.
  Les figures son de la casa Dixon, de la gama de la Guerra Civil Anglesa.   El segon regiment afegit és el "nou" Regiment del Príncep, de les Dues Corones, pertany al contingent de Maioris, i es un regiment que podríem etiquetar com de la Guàrdia Reial, encara que no és de elit ja que hi està un poc a la força.
  Les figures son de Copplestone, ara comercialitzades per North Star, en la gama North Star 1672, de finals del segle XVII, podrem apreciar la diferència en el disseny dels uniformes del soldats.
  El Regiment del Príncep ja dur la que serà la bandera de les Dues Corones. Desprès d'aquests regiments de infanteria li tocarà el torn a la cavalleria, estan en el forn dos nous regiments.
  També tenc en el cap preparar la presentació de la meva col·lecció divisió per divisió explicant un poc la història de cada unitat, però això serà més endavant.
  Fins a la pròxima que serà aviat.
   

No hay comentarios:

Publicar un comentario