FIGURES I REGLES PER WARGAMES DELS SEGLES XVI I XVII

- Confiem amb Deu - digué el capità desprès de explicar les ordres.
- I amb els Dotze Apòstols - afegí un vell mosqueter, tocant els penjarolls de la seva bandolera plens de càrregues de pólvora pel seu mosquet.

domingo, 30 de diciembre de 2012

NOVA UNITAT REPINTADA

  Es una cosa que vaig aprendre al principi de pintar maquetes i soldats, "Una taca de pintura es lleva amb una altra taca, però del color adequat".  Aquesta unitat ara a renascut amb un altre nom, abans formava part del Regiment de La Torre. Però quan vaig haver de reduir la taula de joc a la meitat, vaig haver de reduir a la meitat totes les unitats. Les de infanteria passaren de tenir 32 figures a 16, i les de cavalleria de 12 a 6. 
  A alguns habitants de un poble del nord de la illa els semblaran coneguts els colors de la unitat i la bandera.
  Ara aquest regiment es conegut pel nom del seu coronel, Felip de Floriano. Que està al servei del Príncep del Gorbatzà.
  Les figures son principalment de la casa Essex, concretament de la gama "Guerra del 80 Anys" son Holandesos, i altres de la mateixa casa però de la "Guerra Civil Anglesa" i algunes de la casa Dixon, també de la "Guerra Civil Anglesa".
  En aquests moments el regiment de Infanteria de Floriano, forma part del exèrcit del General Pere Jordi Alluso. Destacat a la conquesta del Gran Ducat del Forcat. Es la principal unitat d'aquest exèrcit.No hay comentarios:

Publicar un comentario