FIGURES I REGLES PER WARGAMES DELS SEGLES XVI I XVII

- Confiem amb Deu - digué el capità desprès de explicar les ordres.
- I amb els Dotze Apòstols - afegí un vell mosqueter, tocant els penjarolls de la seva bandolera plens de càrregues de pólvora pel seu mosquet.

sábado, 1 de diciembre de 2012

LA PRIMERA UNITAT

  Quan en vaig passar al soldats de plom per fer jocs de guerra, aquesta va ser la meva primera unitat de infanteria que vaig pintar . Les figures les vaig adquirir a la casa "Wargames Foundry", una bona companyia, amb unes figures molt ben acabades i ben esculpides. Amb unes poses que donen moviment i plasticitat quan es forma una unitat. Les figures pertanyen a la gama de la Guerra Civil Anglesa.  Per aquell temps tenia entre els seus dissenyadors i escultors de figures al germans Perry, que ara tenen la seva pròpia. 
  El nom d'aquesta unitat es de "Regiment del Öster", des del principi ha estat el mateix. Ara son sols setze figures, però en el seu principi la unitat constava de 32 figures. En vaig veure obligat a reduir la talla de les unitats quan la meva superficie de joc també es va veure minvada a la mitat.
  En el meu exèrcit en miniatura, aquesta unitat, s'ha convertit en un regiment de renom. Els seus coronels sempre han estat nobles de la Confederació del Öster. Ha participat en la "Guerra de Unificació de Selonia" i en la "Guerra de Successió de Maioris". Ara en aquests moments participa a les "Guerres del Safrà" que tenen lloc a la illa de Sardia.


  

No hay comentarios:

Publicar un comentario